Woonartikelen

Woonartikelen

Woonartikelen

Woonaccessoires: net wat unieker
In deze categorie vind je alle accessoires die zorgen voor de 'finishing touch'. Zo heeft QAZQA verschillende vloerkleden en kussens. Woonaccessoires zijn belangrijk voor de sfeer en stijl van het interieur. Bekijk het assortiment en kies jouw accessoires!

13 producten
Producten per pagina
  • Altijd 2 jaar garantie 2 jaar garantie op al onze producten!

  • Klanten waarderen ons met een 4/5. Bij ons is een geweldige ervaring gegarandeerd!

  • Specialist nodig? Kun je niet kiezen of ben je inspiratieloos? Onze specialist helpt je graag!

13 producten
Producten per pagina
Hulp nodig?
Geen idee waar je moet beginnen? Onze specialisten helpen je graag!  Bel met een van onze specialisten op 088 101 2500 (lokaal tarief)! 
Linda van Os

Verlichtingspecialist

“Zo bepaal je de juiste hoogte voor je lamp”

Bij het ophangen van een lamp zijn er een heleboel dingen waar je aan moet denken. Heb je de elektriciteit goed aangesloten? Hangt de lamp op de juiste hoogte? Met onze tips monteer jij lampen als een pro! 

Bekijk meer tips

Woonaccessoires

QAZQA heeft ook woonaccessoires! Woonaccessoires zijn ontzettend belangrijk voor het interieur. Woonaccessoires zijn namelijk bepalend voor de sfeer! Met de woonaccessoires van QAZQA kun je zorgen voor de 'finishing touch'. Het leuke van woonaccessoires is dat je binnen een oogwenk weer een nieuwe sfeer kunt creëren! Woonaccessoires zitten meestal niet permanent in het interieur en zijn hierdoor gemakkelijk te verplaatsen of te vervangen!

Voor elk interieur passende woonaccessoires

QAZQA heeft een ruim aanbod woonaccessoires. Zo heeft QAZQA verschillende vloerkleden, kussen en kussenhoezen. Deze zorgen dat het interieur piekfijn is in de stijl die jij wilt! Zorg dat de woonaccessoires goed bij de belangrijkste meubels, zoals de bank en tafel, passen. Zorg hiervoor en alles wordt een prachtig geheel. Bekijk nu het aanbod van QAZQA en misschien vind je wel de woonaccessoires die je zoekt!

Hulp nodig met het kiezen van de juiste woonaccessoires?

Bekijk in alle rust onze uitgebreide collectie woonaccessoires, waar je ongetwijfeld de juiste woonaccessoires voor jouw kamers zal vinden die passen bij jouw smaak, budget en eisen. Mocht je het overzicht een beetje kwijt raken, kun je gemakkelijk filteren waar je naar op zoek bent. Ook staan wij elke dag voor je klaar om te helpen met een passend advies.