LED buitenverlichting

LED buitenverlichting

LED buitenverlichting

Verschillende buitenlampen staan op je te wachten!
In deze categorie vind je een energiezuinige manier om de tuin of andere buitenruimte te verlichten. QAZQA heeft onder andere staande LED verlichting, LED wandlampen en LED inbouwspots. Al onze LED tuinverlichting is bestendig tegen vocht!

470 producten
Pagina
Producten per pagina
  • Altijd 2 jaar garantie 2 jaar garantie op al onze producten!

  • Klanten waarderen ons met een 4/5. Bij ons is een geweldige ervaring gegarandeerd!

  • Specialist nodig? Kun je niet kiezen of ben je inspiratieloos? Onze specialist helpt je graag!

470 producten
Pagina
Producten per pagina
Hulp nodig?
Geen idee waar je moet beginnen? Onze specialisten helpen je graag!  Bel met een van onze specialisten op 088 101 2500 (lokaal tarief)! 
Linda van Os

Verlichtingspecialist

“Zo bepaal je de juiste hoogte voor je lamp”

Bij het ophangen van een lamp zijn er een heleboel dingen waar je aan moet denken. Heb je de elektriciteit goed aangesloten? Hangt de lamp op de juiste hoogte? Met onze tips monteer jij lampen als een pro! 

Bekijk meer tips

LED buitenverlichting

LED buitenverlichting is dé manier om op een energiezuinige manier jouw tuin, terras, balkon of andere buitenruimte te verlichten. In het aanbod van Qazqa vind je verschillende de tuinverlichting met LED als lichtbron die past bij jouw ruimte. Denk hierbij aan LED wandlampen, LED inbouwspots of staande LED verlichting. Ook vind je in onze webshop inbouwspots in verschillende kleuren en andere decoratieve LED verlichting zoals LED bollen. Dit zijn allemaal sfeermakers die jouw tuin kunnen omtoveren tot een magische plek.

Veiligheid voorop met LED buitenlampen

Wederom beschikken wij over een breed assortiment met modellen met verschillende karaktereigenschappen. Zo bieden wij een klassieke lantaarn met meerdere lampen in wit of zwart. Deze zijn echt nog van het design van vroeger en geeft daarom een vertrouwd gevoel. Vaak zie je lantaarns in het zwart, maar ook wit kan juist erg fris zijn in een tuin met veel gekleurde bloemen en planten.

Gemakkelijk jouw LED buitenlamp vinden

In ons assortiment vind je meer dan 100 verschillende LED buitenlampen. Niet alleen qua functie verschillen deze opties van elkaar, ook qua uiterlijk vind je oneindig veel modellen. Over smaak valt immers niet te twisten! Zo bieden wij staande LED buitenlampen, zoals een witte LED tuinpaal met klassiek karakter, of authentieke LED wandlampen in een matzwarte kleur. Kortom, voor elke ruimte, smaak en budget is er een model beschikbaar. Indien je meer informatie wenst of geholpen wilt worden door één van onze medewerkers, aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij van QAZQA staan voor je klaar om je te adviseren of te helpen navigeren door het aanbod.