Meubels

Meubels

Meubels

Verschillende soorten meubels direct op voorraad!
QAZQA biedt ook meubels aan! Zo heeft QAZQA stoelen en tafels. Van eetkamerstoelen tot poefs en van eettafels tot salontafels, QAZQA heeft het! Natuurlijk zijn ook onze meubels van de hoge kwaliteit die je gewend bent!

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Linda van Os

Verlichtingspecialist

“Zo bepaal je de juiste hoogte voor je lamp”

Bij het ophangen van een lamp zijn er een heleboel dingen waar je aan moet denken. Heb je de elektricteit goed aangesloten? Hangt de lamp op de juiste hoogte? Met onze tips monteer jij lampen als een pro! 

Bekijk meer tips

Meubels

QAZQA heeft naast verlichting tegenwoordig ook een ruim aanbod meubels! Zo heeft QAZQA naast stijlvolle lampen ook kwaliteits stoelen, eettafels, salontafels en poefjes! Het interieur laat zien wie je bent en het moet dus jouw persoonlijkheid uitstralen. Kies bij QAZQA dus de meubels die het beste bij jou passen! We brengen veel tijd door in het huis, dus prettige meubels zijn extra belangrijk! Met goede meubels kun je je goed ontspannen en terugtrekken.

QAZQA heeft het!

Of je nou je hele woning opnieuw wilt gaan inrichten of maar één kamer, QAZQA heeft de meubels die je zoekt. Zo heeft QAZQA prachtige eettafels om gezellig aan te eten en spelletjes te doen, maar ook poefjes om je benen op te leggen wanneer je lekker aan het luieren bent na een zware dag.

Hulp nodig met het kiezen van de juiste meubels?

Het is lastig om je in te beelden hoe de meubels in de ruimte eruit komen te zien, hierdoor is het soms moeilijk om te kiezen waar je de meubels wilt hebben. Kun je niet kiezen? Of heb je hulp nodig met de juiste meubels uitkiezen? Neem dan contact op met onze klantenservice! QAZQA helpt je graag en denkt graag met je mee!

Wij maken gebruik van cookies om het winkelen bij ons nog makkelijker te maken. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met deze cookies - Lees meer - Verberg deze melding