Slimme LED verlichting

Slimme LED verlichting

We gebruiken in huis steeds meer slimme apparatuur en de verwachting is dat dat in de komende jaren alleen maar meer gaat worden. Er zijn verschillende soorten slimme LED lampen te vinden, hieronder vind je enkele voorbeelden!

Dim to warm verlichting 

Dim to warm LED lampjes zijn voorzien van een nieuwe technologie. Als ze op volledige sterkte branden hebben ze een kleurtemperatuur van 2700 Kelvin en naarmate je de verlichting dimt, gaat de kleurtemperatuur ook omlaag naar 2000 Kelvin. De kleur wordt dus warmer als je de verlichting dimt. Perfect om gemakkelijk de sfeer te bepalen.

 

Dim to warm

4-staps dimbare LED verlichting 

Voor deze dimbare verlichting heb je geen speciale dimmer nodig. Je dimt de lamp door simpelweg meerdere keren op de schakelaar te drukken. Bij een keer klikken geeft de lamp 100% licht, bij twee keer 75%, dan 50% en dan 25%. Bij de vijfde keer klikken zet je de lamp uit. Handige verlichting wanneer je geen speciale LED dimmer wil aanschaffen!

 

4 staps dimbaar

LED lampen met sensor 

Een LED lamp met een slimme sensor! Vaak moet je een extra sensor kopen als je een lamp wil laten aanspringen wanneer het donker wordt. Deze lampjes hebben een ingebouwde sensor en hierdoor ben je met alleen een lampje klaar!

 

met sensor

RGB LED lampen

Met RGB LED lampen kun je je lamp alle kleuren van de regenboog laten aannemen. Je bedient deze lampjes met een afstandsbediening en daarmee kun je elke kleur die je wil instellen. Als je meerdere lampjes aansluit, kun je ze allemaal een kleur naar keuze geven. Super leuk om sfeer te creëren in je huis!

 

RGB

3-in-1 LED lampen

Deze LED-lamp is super handig. Je kan met een druk op de knop van warm wit licht naar helder wit licht veranderen. Je verandert de kleurtemperatuur door simpelweg meerdere keren op de schakelaar te drukken. Deze lichtbron gaat van 3000 Kelvin naar 6000 Kelvin.

 

3in1

 

Je kan ons bereiken op de volgende manieren en tijden:

Bereikbaar via:

Onze klantenservice is bereikbaar tijdens de volgende openingstijden:

  • Werkdagen van 08:30 tot 19:00 uur
  • Zaterdag van 08:30 tot 17:00 uur
  • Zondag gesloten