Projectverlichting

Projectverlichting

Projectverlichting

Projectverlichting voor winkels, kantoren en horeca
Bij ons vind je een groot aanbod energiezuinige projectverlichting voor jouw bedrijf, winkel, showroom of woning. QAZQA heeft een breed aanbod moderne TL-hanglampen, inbouwspots en wandlampen.

1397 producten
Pagina
Producten per pagina
 1. Moderne-spot-wit---Tuba-1
  A
  € 22,27
 • Altijd 2 jaar jaar garantie
  Op al jouw aankopen!

 • Super snel online bestellen
  Zakelijk net zo makkelijk!

 • Wij zijn er voor jou, 7 dagen per week Onze specialisten helpen je graag!

1397 producten
Pagina
Producten per pagina
Hulp nodig?
Geen idee waar je moet beginnen? Onze specialisten helpen je graag! Bel met onze project manager op 088 101 2500 ()! 
new

Projectverlichting

Ben je op zoek naar projectverlichting? Voor zowel kantoren, winkels of andere verlichting binnen jouw bedrijf kunnen wij je voldoende keuze bieden uit het assortiment. Je kunt bij QAZQA terecht indien je op zoek bent naar winkelverlichting, kantoorverlichting, bureauverlichting voor werkplekken of bijvoorbeeld spots voor op beurzen en evenementen en showrooms. Voornamelijk in etalages en op beurzen worden spots gebruikt om artikelen de spotlight te geven die het nodig heeft. Op kantoren zien we doorgaans tl-verlichting en plafonnières boven bureau's. Ook de tafellamp en leeslamp doen het nog steeds goed. Voor een iets andere uitstraling kan er gekozen worden voor hanglampen van een robuust materiaal, een gewoven mand als kap of een futuristisch model.

Duurzame projectverlichting

Bij projectverlichting heb je de optie om te kiezen voor energiezuinige projectverlichting, bijvoorbeeld de tl-hanglampen en diverse moderne inbouwspots en wandlampen. In de huidige verlichtingsmarkt kunnen we bijna niet om LED verlichting heen. Het bespaart per slot van rekening ook een hoop energie en dus kosten. Verder hebben weook additieve producten in het assortiment opgenomen. Denk hierbij aan voeding en verschillende koppelstukken voor de rails waar de verlichting aan wordt bevestigd. Deze producten kun je ook gemakkelijk vinden tussen het aanbod als je door de filters navigeert.

Advies ontvangen voor projectverlichting

Alle items in onze collectie zijn toepasbaar in zowel kantoren als winkels en andere bedrijfsruimtes, maar ook in huis kun je deze monteren. Wij geven je graag lichtadvies op maat, dat het best bij jouw situatie past. Neem dus gerust contact met ons op, dan staan we je te woord.