Nieuwe zakelijke klant? Dan verwijzen we je graag door naar lampenlicht.nl/zakelijk!

Plafondventilatoren

Plafondventilatoren

Plafondventilatoren

Ventilatorlampen voor de warme én koude dagen!
De ventilatorlampen van QAZQA houden in de warme zomermaanden je hoofd koel en in de winter zorgen ze voor licht in de donkere dagen. Sommige van onze ventilatoren komen met een afstandsbediening. Hiermee kan de snelheid van de bladen aangepast worden én kan de lamp aan en uit worden gezet.

64 producten
Pagina
Producten per pagina
  • Altijd 2 jaar garantie 2 jaar garantie op al onze producten!

  • Nieuwe zakelijke klant?
    We verwijzen je graag naar lampenlicht.nl/zakelijk

  • Specialist nodig? Kun je niet kiezen of ben je inspiratieloos? Onze specialist helpt je graag!

  1. Plafondventilator-zwart---Mistral-42
    € 175,00
    Op voorraad
64 producten
Pagina
Producten per pagina
Hulp nodig?
Geen idee waar je moet beginnen? Onze specialisten helpen je graag!  Bel met een van onze specialisten op +31 85 225 1845 ()! 
new
Linda van Os

Verlichtingspecialist

“Zo bepaal je de juiste hoogte voor je lamp”

Bij het ophangen van een lamp zijn er een heleboel dingen waar je aan moet denken. Heb je de elektriciteit goed aangesloten? Hangt de lamp op de juiste hoogte? Met onze tips monteer jij lampen als een pro! 

Bekijk meer tips

Plafondventilatoren

De ventilatorlamp is een zeer nuttige combinatie van uitvoering en functie. Een ventilator in huis gecombineerd met verlichting zorgt er namelijk voor dat jouw huis 's zomers koel is, en 's avonds en in de winter verlicht is. Een lamp met ventilator voor aan het plafond kun je gebruiken om een grote ruimte te verkoelen tijdens de warme zomernachten. Ook voor kleinere ruimtes of kinderkamers is de ventilatorlamp een goede keuze. Verder is de ventilatorlamp een zeer nuttig alternatief voor de airconditioning.

Verschillende ventilatorlampen

Bij QAZQA vind je ventilatorlampen die leverbaar zijn in staal-, brons- en zilverkleur. Sommige ventilatorlampen hebben daarbij een afstandsbediening waarmee je de snelheid van de bladen kunt bedienen én de lamp aan en uit kunt zetten, anderen hebben een trekschakelaar. Zo kun je zelf bepalen hoe fris het in jouw leefomgeving wordt en hoeveel licht je wilt hebben in de ruimte. Ook qua design van de ventilatorlamp is er een ruim assortiment beschikbaar. Zo heb je ventilatoren met gebogen bladen of rechte bladen, met vijf of drie bladen, noem maar op! Keuze voor iedereen en voor elke ruimte.

Vragen? Neem contact op!

We begrijpen dat het maken van de juiste keuze niet altijd makkelijk is. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen wij je natuurlijk graag verder! Je kunt ons bereiken via e-mail, telefoon of onze live chat-functie beschikbaar op de website.