Nieuwe zakelijke klant? Dan verwijzen we je graag door naar lampenlicht.nl/zakelijk!

Opbouwspots

Opbouwspots

Opbouwspots

Verschillende opbouwspots staan op jouw te wachten!
QAZQA heeft opbouwspots in het assortiment voor zowel binnen áls buiten! Daarnaast zijn er opbouwspots in veel verschillende kleuren te verkrijgen! Kies je voor een cilinder vormige of vierkante opbouwspot? Aan jou de keuze!

653 producten
Pagina
Producten per pagina
  • Altijd 2 jaar garantie 2 jaar garantie op al onze producten!

  • Nieuwe zakelijke klant?
    We verwijzen je graag naar lampenlicht.nl/zakelijk

  • Specialist nodig? Kun je niet kiezen of ben je inspiratieloos? Onze specialist helpt je graag!

653 producten
Pagina
Producten per pagina
Hulp nodig?
Geen idee waar je moet beginnen? Onze specialisten helpen je graag!  Bel met een van onze specialisten op +31 85 225 1845 ()! 
new
Linda van Os

Verlichtingspecialist

“Zo bepaal je de juiste hoogte voor je lamp”

Bij het ophangen van een lamp zijn er een heleboel dingen waar je aan moet denken. Heb je de elektriciteit goed aangesloten? Hangt de lamp op de juiste hoogte? Met onze tips monteer jij lampen als een pro! 

Bekijk meer tips

Opbouwspots

Opbouwspots zijn perfect om als plafondverlichting te gebruiken of als je een speciaal object of gedeelte in huis wilt belichten. Daarnaast zijn de meeste opbouwspots verstelbaar. Hierdoor kun je regelmatig wisselen van belichting door de opbouwspots te verschuiven. Om nog meer extra sfeer toe te passen kun je gebruik maken van dimmers.

Kies voor de juiste soort opbouwspots

Wil je opbouwspots gaan plaatsen? Houdt dan rekening waar je de verlichting naartoe wilt laten schijnen. Wanneer je een mooie foto of een ander onderwerp op de muur in de "spotlights" wilt zetten, moeten de opbouwspots anders gericht worden dan wanneer je bijvoorbeeld genoeg licht wilt creëren om een boek te lezen. Kies je toch voor de halogeen spots? Of ga je toch voor de energiezuinige LED spots? De LED spots zijn een zuinige en goede optie, daarnaast besparen ze ook nog eens energie én kan het je een lagere stroomrekening opleveren!

Hulp nodig bij het uitzoeken van de perfecte opbouwspots?

De opbouwspots van QAZQA zijn te verkrijgen in meerdere maten, kleuren, vormen en soorten. Het uitzoeken van de perfecte opbouwspot kan hierdoor wat lastig zijn. QAZQA heeft een ruim assortiment! Via de filters op de website kun je verschillende kenmerken selecteren. Kom je er nog niet uit? Onze klantenservice helpt je natuurlijk ook graag bij het uitzoeken van de perfecte opbouwspot! Neem contact op met onze helpdesk wanneer er vragen zijn over het maken van de juiste keuze!