Tuinlantaarns

Tuinlantaarns

Tuinlantaarns

Buitenlantaarns: bestemd voor iedere stijl!
Onze buitenlantaarns geven 's avonds de tuin een warme sfeer. Daarnaast zorgen ze ook voor een goede verlichting van bijvoorbeeld de tuinpaden. Bij QAZQA hebben wij buitenlantaarns in verschillende soorten en maten. En nu kiezen maar!

15 producten
Producten per pagina
  • Altijd 2 jaar jaar garantie
    Op al jouw aankopen!

  • Super snel online bestellen
    Zakelijk net zo makkelijk!

  • Wij zijn er voor jou, 7 dagen per week Onze specialisten helpen je graag!

15 producten
Producten per pagina
Hulp nodig?
Geen idee waar je moet beginnen? Onze specialisten helpen je graag! Bel met onze project manager op 088 101 2500 (lokaal tarief)! 
new

Tuinlantaarns

Buitenlantaarns en andere klassieke buitenverlichting vind je in verschillende varianten en afmetingen bij ons. In ons assortiment vind je vooral staande lantaarns, wandlantaarns, hanglantaarns en muurlantaarns. Al onze buitenlantaarns zorgen ervoor dat jouw tuin, terras, balkon, veranda of andere ruimte in de avond sfeervol verlicht kan worden. Creëer een gezellige en aangename tuin met de nostalgische lampen van QAZQA.

Modellen buitenlantaarns van QAZQA

Wederom beschikken wij over een breed assortiment met modellen met verschillende karaktereigenschappen. Zo bieden wij een klassieke lantaarn met meerdere lampen in wit of zwart. Deze zijn echt nog van het design van vroeger en geeft daarom een vertrouwd gevoel. Vaak zie je lantaarns in het zwart, maar ook wit kan juist erg fris zijn in een tuin met veel gekleurde bloemen en planten.

Verschillende stijlen matchen met lantaarns

Wat hedendaags veel te zien is, is het mixen en matchen van stijlen. Zo heeft een product wat van oorsprong een meer praktische aard had, op dit moment ook een eigenschap die gericht is op het eyecatchen. Een moderne, strakke en mat zwarte lantaarnpaal met hoekige vormen is hiervan het voorbeeld. Ook tafellampen van een moderne kunststof kwaliteit doen het goed tijdens zomeravonden in de tuin of op de camping. Én, deze is erg handig te vervoeren door het metalen hengsel.

Twijfels? Wij helpen je graag!

Voor een passend lichtadvies staat ons team altijd voor je klaar. Zo kunnen we samen zoeken naar de ideale lantaarn voor buiten.