Staande buitenlampen

Staande buitenlampen

Staande buitenlampen

Staande buitenlampen: meer sfeer voor buiten!
Deze staande lampen zijn perfect voor het verlichten van de tuin! Met deze lampen zet je bijvoorbeeld het tuinpad in de spotlights. Gemaakt van verschillende materialen zoals hout, roestvrij staal en graniet én beschikbaar in verschillende hoogtes. Al onze staande buitenlampen zijn bestendig tegen vocht.

209 producten
Pagina
Producten per pagina
  • Altijd 2 jaar jaar garantie
    Op al jouw aankopen!

  • Super snel online bestellen
    Zakelijk net zo makkelijk!

  • Wij zijn er voor jou, 7 dagen per week Onze specialisten helpen je graag!

209 producten
Pagina
Producten per pagina
Hulp nodig?
Geen idee waar je moet beginnen? Onze specialisten helpen je graag! Bel met onze project manager op 088 101 2500 ()! 
new

Staande buitenlampen

Heb je wel eens nagedacht over een andere manier van belichten in de tuin? De staande buitenlamp kan een leuke optie zijn voor als je even iets anders wilt dan een wat meer gebruikelijke wandlamp of hanglamp voor buiten. De staande buitenlamp is namelijk ideaal voor het verlichten van jouw tuin, en in het bijzonder het tuinpad.

Ideale staande buitenlamp voor in jouw tuin

Bij QAZQA weten wij direct waar je naar op zoek bent. Wij bieden een ruim assortiment aan in onze webshop. Je zult hier gegarandeerd slagen en een mooie lamp vinden die bij je en jouw ruimte past. Staande buitenlampen zijn in vele uitvoeringen beschikbaar bij ons. Kies onder andere uit houten paallampen, staande RVS buitenlampen, kleine lantaarnpaaltjes en staande buitenlampen van graniet. Ook zijn de staande buitenlampen beschikbaar in meerdere hoogtes. Een ander belangrijk aspect is dat de staande buitenlamp gewoon bestand is tegen weersomstandigheden en vocht. Voor meer informatie hierover kun je kijken naar de IP-normen.

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte staande buitenlamp?

Bij QAZQA proberen we je zo goed mogelijk te helpen. Wij begrijpen dat zoveel mogelijkheden het niet altijd gemakkelijker maakt! Heb je moeite met het vinden van een tuinlamp? Neem contact met ons op, geheel vrijblijvend, zodat we je kunnen helpen met het maken van een keuze. Zo heb je de gewenste lamp zo snel mogelijk in huis en kun je er zo lang mogelijk van genieten.