Nieuwe zakelijke klant? Dan verwijzen we je graag door naar lampenlicht.nl/zakelijk!

Kabels

Kabels

Kabels

Kabels in verschillende kleuren!
In deze categorie vind je verschillende soorten kabels om jouw lamp een nieuwe uitstraling te geven! QAZQA heeft stoffen, stalen en kunstof kabels. Kies je voor een ronde of gevlochten kabel? Bekijk vlug het assortiment!

6 producten
Producten per pagina
6 producten
Producten per pagina
Hulp nodig?
Geen idee waar je moet beginnen? Onze specialisten helpen je graag!  Bel met een van onze specialisten op +31 85 225 1845 ()! 
new
Linda van Os

Verlichtingspecialist

“Zo bepaal je de juiste hoogte voor je lamp”

Bij het ophangen van een lamp zijn er een heleboel dingen waar je aan moet denken. Heb je de elektriciteit goed aangesloten? Hangt de lamp op de juiste hoogte? Met onze tips monteer jij lampen als een pro! 

Bekijk meer tips

Kabels

Wil je jouw lamp nét wat nieuws en unieks meegeven? Kies dan voor een andere kabel! Wanneer je een andere kabel pakt in plaats van de standaard kabel, krijg je een persoonlijke lamp die misschien wel uniek is! Naast dat de kabels te gebruiken zijn voor de onze verlichting zijn ze natuurlijk ook voor andere apparaten te gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld jouw strijkijzersnoer een mooie kleur meegeven!

Verschillende soorten kabels!

In deze categorie vind je verschillende soorten kabels. Je vindt hier onder andere kabels gemaakt van kunststof, metaal en stof, in de industriële en moderne stijl én in verschillende vormen! Naast kabels voor apparatuur vind je ook grondkabel voor jouw buitenverlichting!

QAZQA geeft je advies over de aanschaf van de juiste optie

Al deze producten kunnen nuttig zijn als extra op jouw verlichting in huis. Neem dus gerust een kijkje in de webshop om te zien of er kabels zijn die bij jouw leefomgeving en verlichting past. Als je advies wenst over de aanschaf van kabels in onze webshop, neem dan vooral contact met ons op. Bij QAZQA staat onze klant voorop, en kunnen we je verder helpen met het maken van de juiste keuze.