Plafondlampen buiten

Plafondlampen buiten

Plafondlampen buiten

Plafondlampen voor buiten: net dat beetje meer
Ideaal voor overdekte stukken tuin, het balkon of bij de voordeur! Met plafondlampen loop je buiten in het donker nooit meer tegen iets aan! Buiten plafondlampen zijn daarnaast ook nog eens ideaal als sfeerverlichting én daarnaast is alle buitenverlichting bestendig tegen vocht!

78 producten
Pagina
Producten per pagina
  • Altijd 2 jaar jaar garantie
    Op al jouw aankopen!

  • Super snel online bestellen
    Zakelijk net zo makkelijk!

  • Wij zijn er voor jou, 7 dagen per week Onze specialisten helpen je graag!

78 producten
Pagina
Producten per pagina
Hulp nodig?
Geen idee waar je moet beginnen? Onze specialisten helpen je graag! Bel met onze project manager op 088 101 2500 ()! 
new

Plafondlampen buiten

Buitenverlichting voor aan het plafond is ideaal voor overdekte stukken tuin of voor op het balkon of dakterras. De buitenruimte kan hiermee heel sfeervol ingericht worden. Buiten plafondverlichting kan daarbij ook voor praktische doeleinden worden opgehangen. Ook is het natuurlijk een stuk veiliger wanneer er licht is als het heel donker is, dus heeft de plafondlamp ook nog eens een dubbele functie. Vaak zien we dat plafondlampen voor buiten worden bevestigd bij huizen met een kleine aanbouw of een veranda. Zo kunnen ze bijvoorbeeld de ingang verlichten, zonder dat de eigenaar of een gast verblind wordt.

Buiten plafonnieres zijn gezellig én veilig

De meeste buitenplafonnières zijn ook nog eens energiezuinig, omdat het vaak gebruikt wordt in combinatie met een sensor. Hierdoor gaat de lamp enkel aan wanneer er beweging rondom de lamp is. Verder is alle buiten plafondverlichting bestendig tegen vocht en voldoen zij aan de IP-normen. Dit is nodig omdat de lamp buiten wordt blootgesteld aan allerlei soorten weersinvloeden, en het moet bestand zijn tegen temperatuurverschillen.

Verschillende soorten buiten plafondlampen

Bij ons vind je een ruim assortiment aan plafondlampen voor buiten. Indien je hulp nodig hebt bij het uitzoeken van jouw perfecte lamp, kun je contact met ons opnemen. In ons assortiment vind je klassieke varianten of moderner, voor elke persoonlijke smaak een keuze. Deze zijn te alle tijden leverbaar.