Nieuwe zakelijke klant? Dan verwijzen we je graag door naar lampenlicht.nl/zakelijk!

Buitenlampen met sensor

Buitenlampen met sensor

Buitenlampen met sensor

Sensorlampen voor buiten: super makkelijk!
Bij QAZQA hebben we twee verschillende soorten buitenlampen met sensor. Met de bewegingsmelder hoef je bijvoorbeeld nooit meer lang te zoeken naar het sleutelgat! En met de schemerschakelaar is het pad goed verlicht als het donker begint te worden. Handig toch?

89 producten
Pagina
Producten per pagina
  • Altijd 2 jaar garantie 2 jaar garantie op al onze producten!

  • Nieuwe zakelijke klant?
    We verwijzen je graag naar lampenlicht.nl/zakelijk

  • Specialist nodig? Kun je niet kiezen of ben je inspiratieloos? Onze specialist helpt je graag!

89 producten
Pagina
Producten per pagina
Hulp nodig?
Geen idee waar je moet beginnen? Onze specialisten helpen je graag!  Bel met een van onze specialisten op +31 85 225 1845 ()! 
new
Linda van Os

Verlichtingspecialist

“Zo bepaal je de juiste hoogte voor je lamp”

Bij het ophangen van een lamp zijn er een heleboel dingen waar je aan moet denken. Heb je de elektriciteit goed aangesloten? Hangt de lamp op de juiste hoogte? Met onze tips monteer jij lampen als een pro! 

Bekijk meer tips

Buitenlamp met sensor

Net wat meer veiligheid in je buitenruimte? Kies voor verlichting met een sensor! Zo weet je zeker dat er geen ongenode gasten op je terrein komen. Inbrekers staan immers niet graag in de spotlights. De lamp gaat meteen branden zodra er beweging rondom de lamp is. Daarnaast hebben veel buitenlampen een tijdschakelaar, waarmee je kunt instellen hoe laat de verlichting automatisch ingeschakeld dient te worden. De buitenlampen met sensor zijn bestand tegen vocht en andere weersomstandigheden.

Een sensorlamp op de juiste plek

Buitenlampen met sensoren komen in vele varianten. Indien de verlichting dient als beveiliging, is het belangrijk dat de lamp op de goede plek wordt aangebracht. Loop zelf eens rondom het huis en ontdek waar de mogelijkheden liggen. Dit kunnen bijvoorbeeld al de voor- en achterdeur zijn.

Buitenverlichting met sensor kopen bij QAZQA

QAZQA biedt een uitgebreid assortiment aan sensorlampen voor buiten. Ook additieve producten zoals de schemerschakelaar of prikspots met sensoren zijn verkrijgbaar in onze webshop. Door het aanbod van verchillende uitstralingen, kun ook je er gegarandeerd een vinden die bij jouw smaak past. Verder kun je varianten van gebruik vinden, zoals de prikspot, de plafonnière en de wandlamp. Last but not least, biedt QAZQA ook de optie om te kiezen voor sensorlampen die draaien op zonne-energie of met LED verlichting. Je kunt uiteraard zelf beslissen welke optie het beste voor je werkt.