Nieuwe zakelijke klant? Dan verwijzen we je graag door naar lampenlicht.nl/zakelijk!

Solar tuinverlichting

Solar tuinverlichting

Solar tuinverlichting

De meest energiezuinige verlichting direct leverbaar!
Solar tuinverlichting werkt op zonne-energie, hierdoor heb je geen stroomvoorziening meer nodig! Overdag wordt de zonne-energie opgevangen door het paneel en in de avond brandt de lamp op de opgewekte energie. Profiteer van de zon als energiebron!

11 producten
Producten per pagina
11 producten
Producten per pagina
Hulp nodig?
Geen idee waar je moet beginnen? Onze specialisten helpen je graag!  Bel met een van onze specialisten op +31 85 225 1845 ()! 
new
Linda van Os

Verlichtingspecialist

“Zo bepaal je de juiste hoogte voor je lamp”

Bij het ophangen van een lamp zijn er een heleboel dingen waar je aan moet denken. Heb je de elektriciteit goed aangesloten? Hangt de lamp op de juiste hoogte? Met onze tips monteer jij lampen als een pro! 

Bekijk meer tips

Solar tuinverlichting

Als het weer het toelaat, is de tuin de tweede woonkamer in de zomer. Niets is dan ook relaxter dan een avondje buiten zitten met een glaasje wijn. Om extra sfeer te creëren tijdens deze avonden, is solar tuinverlichting is ideaal om snel en simpel jouw tuin te verlichten. Maar ook in de winter kunnen solarlampen een gezellig effect hebben als je vanaf de bank met een dekentje de tuin in tuurt. Solarverlichting komt in allerlei vormen en maten, denk hierbij aan solar buitenlampen met sensoren, kleinere accessoires of solarverlichting speciaal voor het terras of balkon.

Tuinverlichting op zonne-energie, een erg duurzame keuze!

Veel van de solarverlichting modellen vallen tevens onder de categorie LED tuinverlichting, waardoor ze dus ook nog eens erg zuinig en duurzaam zijn. Door dit duurzame karakter bespaar je niet alleen op de stroomrekening, maar houdt je ook rekening met het milieu. De tuinlampen werkzaam op zonne-energie kunnen de tuin net zo mooi verlichten als normale lampen. Het grootste verschil is echter dat de solar tuinverlichting zichzelf oplaadt gedurende de dag, waarna het in de avond urenlang kan branden. Een buitenlamp die werkt op zonne-energie is voorzien van een solar module die door het zonlicht wordt opgeladen.

Handig in gebruik voor iedereen

Een andere fijne bijkomstigheid aan de solar tuinverlichting, is het feit dat deze lampen zorgeloos kunnen worden geïnstalleerd indien je geen technische voorkennis hebt. Solar is voor iedereen gemakkelijk in gebruik. Verder hebben ze geen stopcontact nodig, omdat ze niet werken op elektriciteit. Dus ook geen gedoe met lange kabels!

Toch nog vragen? Neem contact met ons op!

Nog niet helemaal duidelijk wat solar tuinverlichting doet? Geef ons een belletje, stuur een e-mail of chat live met een van onze medewerkers. Wij willen je altijd graag helpen met het maken van de juiste keuze.