Nieuwe zakelijke klant? Dan verwijzen we je graag door naar lampenlicht.nl/zakelijk!

Grondspots

Grondspots

Grondspots

Bekijk het ruime assortiment aan grondspots!
In deze categorie vind je alle grondspots van QAZQA. Onze grondspots zijn bestand tegen het gewicht van een auto én ze zijn ook nog eens allemaal waterdicht! Onze grondspots zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

4 producten
Producten per pagina
4 producten
Producten per pagina
Hulp nodig?
Geen idee waar je moet beginnen? Onze specialisten helpen je graag!  Bel met een van onze specialisten op +31 85 225 1845 ()! 
new
Linda van Os

Verlichtingspecialist

“Zo bepaal je de juiste hoogte voor je lamp”

Bij het ophangen van een lamp zijn er een heleboel dingen waar je aan moet denken. Heb je de elektriciteit goed aangesloten? Hangt de lamp op de juiste hoogte? Met onze tips monteer jij lampen als een pro! 

Bekijk meer tips

Grondspots

Wil je ruimtes scheiden of verschillende gebieden specifiek benadrukken? Kies dan voor grondspots voor binnen! Het grote voordeel van de grondspots is dat ze weinig ruimte innemen, dit komt doordat de grondspots direct in de vloer zijn bevestigd. Bij grondspots schijnt de lichtbundel naar boven, hierdoor wordt de ruimte gevuld met licht. Daarnaast kun je de grondspots goed gebruiken om de trap te verlichten. Hierdoor sla je niet vlug per ongeluk een treden over!

Bij grondspots staat veiligheid centraal!

Omdat grondspots in de grond zitten moeten ze wel tegen een stootje kunnen. Grondspots kunnen tegen druk, stof, krassen en water. Er wordt immers gelopen en gepoetst over de grondspots! Tegenwoordig is LED verlichting helemaal in! Niet alleen omdat deze een veel langere levensduur hebben, maar ook omdat deze energie besparen! Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee! Daarnaast worden de grondspots met LED verlichting een stuk minder warm, hierdoor kun je er nog veiliger overheen lopen.

Hulp nodig bij het uitzoeken van de perfecte grondspots?

Grondspots bestaan in verschillende materialen, vormen en afmetingen. Zo zijn er bijvoorbeeld vierkante grondspots en ronde grondspots. Er is voor iedereen genoeg keus! Kun je geen keuze maken of weet je gewoon niet waar je moet beginnen? Onze klantenservice helpt je graag met het uitzoeken van de perfecte grondspots!